Toekomst Tools

Back to the future | Inleefoefening

Voor de kwesties van het Lab Toekomstige Generaties werken we met ‘inleefoefeningen’, waarbij we ons gezamenlijk inleven in toekomstige generaties. Met deze podcast kan je dit, als bezoeker van onze website, ook zelf doen. In de podcast nemen we je 7 generaties mee terug in de tijd en 7 generaties de toekomst in. Leef je in in je voorouders en je nakomelingen.

Inleefoefening Generatiedenken

Voor de kwesties van het Lab Toekomstige Generaties werken we met ‘inleefoefeningen’, waarbij we ons gezamenlijk inleven in toekomstige generaties. Neem dit geluidsbestand mee naar een bijeenkomst, vergadering, verjaardag of andere ontmoeting en neem tien minuten de tijd om even heel rustig te gaan zitten en je mee te laten nemen de toekomst in. Deze inleefoefening is oa. geinspireerd op de eerste versie en gemaakt door kunstenaar en musicus Merlijn Twaalfhoven.

Videoboodschap | Ooit was jij de toekomstige generatie

Voor het Lab Toekomstige Generaties werken we samen met jonge mensen die het gedachtegoed voor lange termijn denken en doen hebben vormgegeven door een Videoboodschap. Wat is de mooist mogelijke toekomst voor de generatie van morgen? Horen wij de toekomstige generaties? Door deze clip kan je anderen inspireren tijdens samenkomsten of andere gelegenheden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen en ga akkoord met de privacy verklaring.