Het Loket voor de Toekomst

Er zijn talloze zaken die invloed hebben op onze toekomst. Wat zijn kwesties die, volgens jou, nou echt eens grondig bekeken zouden moeten worden vanuit het perspectief van toekomstige generaties? Waar lig jij ’s nachts wakker van? Waar maak jij je zorgen over als je aan toekomstige generaties denkt?

Email het Loket voor de Toekomst. Je kunt je oproep doen door een kwestie aan te dragen over een concrete situatie waarover jij vindt dat we als samenleving onvoldoende rekening houden met toekomstige generaties. Wij bekijken alle aangedragen kwesties zorgvuldig, maar we kunnen slechts enkele kwesties per jaar behandelen. We nemen contact met je op als jouw kwestie daarvoor in aanmerking komt. Mail je oproep voor de kwestie naar info@labtoekomstigegeneraties.nl.

Iedere kwestie die het Lab selecteert zal zorgvuldig worden behandeld. Bekijk hier welke weg de kwestie zal doorlopen, voordat de Waarnemend Ombudspersoon tot een uitspraak komt. Wil je weten waar de Ombudspersoon zijn uitspraken op baseert? Lees dan hier verder. 

Stuur een kwestie in via de email, gebruik onderstaande vragen in je oproep

Op dit moment werkt het onderstaande formulier niet om de kwestie te versturen. Stuur jouw kwestie in door antwoord te geven op de onderstaande vragen en het te mailen naar info@labtoekomstigegeneraties.nl.

  Waarover gaat jouw oproep?

  Op welke kwestie heeft het betrekking? Wat is de situatie waarover jij je zorgen maakt? Wie zijn er nu bij betrokken (instituties, personen)? Geef ook aan wat je misschien zelf al hebt gedaan om de kwestie aan te kaarten. Beschrijf jouw kwestie in minimaal 100 en maximaal 500 tekens.

  Wat is er gebeurd (of juist niet)?

  Beschrijf dit in minimaal 250 en maximaal 2000 tekens.

  Waarom vind jij dat hier onvoldoende rekening wordt gehouden met de belangen van toekomstige generaties?

  Upload maximaal 5 bestanden die belangrijk zijn voor jouw kwestie. De bestanden mogen samen niet groter zijn dan 5MB. De toegestane bestandssoorten zijn: doc, docx, xls, xlsx, odt, pdf, jpg, jpeg, png.

  LET OP: mail je oproep voor de kwestie naar info@labtoekomstigegeneraties.nl

  Praat mee op social media

  Wil je meepraten over onze kwesties? Volg ons dan op social media!

  Meld je aan voor de nieuwsbrief

  Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen en ga akkoord met de privacy verklaring.