Vacature Communicatie-coördinator

Wil jij werken aan de mooist mogelijke toekomst voor toekomstige generaties? Wij voeren campagne voor een Wet voor het Welzijn van toekomstige Generaties en een Waakhond die zorgt dat de belangen van Toekomstige generaties worden geborgd in Nederland. Durf jij deze communicatie uitdagingen aan te gaan? Ben je communicatief vaardig, kritisch en creatief? Wij zijn op zoek naar een bevlogen freelancer die die 4-8 uur per week (deels betaald) voor het Lab Toekomstige Generaties aan de slag wil als communicatie-coördinator.

In die rol ben je verantwoordelijk voor onze communicatie naar buiten, zodat deze op consistente wijze op de website en onze social mediakanalen zichtbaar wordt. Je vertaalt de communicatiestrategie naar een communicatie-agenda en draagt bij aan de communicatie via onze kanalen en campagnes. Daarnaast denk je met ons na over een vervolg (communicatie) strategie.

In deze rol ben je de communicatiedeskundige binnen het Lab en werk je in een klein, actief werkteam omgeven door een groep van co-laboranten en vrijwilligers die samen het grote doel van het Lab willen bereiken!

Het staat je vrij om van huis uit te werken. Een keer in de twee weken overleggen wij op ons kantoor in Doorn op het inspirerende en sprookjesachtige Landgoed Zonheuvel.

Profiel

  • Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau en kunt razendsnel denken en schakelen;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring, bijv. als communicatieadviseur;
  • Je bent in staat om een wisselend klein team aan te sturen (stagiairs, De Nieuwe Gevers); 
  • Je kan makkelijk copy schrijven;
  • Je bent goed bekend met verschillende social media kanalen en kan creatief meedenken hoe we de doelgroepen kunnen bereiken;
  • Je bent bekend met het werken aan WordPress websites en kan evt. zelfstandig informatie toevoegen/wijzigen op onze website;
  • Je bent plm. 4 tot 8 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt affiniteit met het werk van het Lab Toekomstige Generaties;
  • Kennis van videoproductie en storytelling is een pré.

Het Lab Toekomstige Generaties verbindt zich met Toekomstige Generaties door actief te werken aan systemische verandering en verankering van de belangen van Toekomstige Generaties in de Nederlandse samenleving. Wij bieden jou een inspirerende werkplek met een fijn team waar snel geschakeld kan worden. Samen met jou willen we werken aan de mooist mogelijke toekomst.

Wil je meer informatie over de rol of al solliciteren? Stuur naar marga@labtoekomstigegeneraties.nl