Triodos Foundation | Natuurlijk Verbonden

Op 19 mei 2022 kwam de Ombudspersoon voor Toekomstige Generaties Jan van de Venis samen op Landgoed De Reehorst voor de eerste editie van Triodos Foundation – Natuurlijk Verbonden. Een inspirerende middag waarin verbondenheid met de natuur en elkaar werd onderzocht. Een prachtig thema om perspectieven in uit te wisselen, elkaar in te versterken en aan te vullen. Voor zowel de generatie van vandaag, als de generatie van morgen.

Er werden workshops gedaan onder leiding van Stichting ‘N Wilde KeuzeLab Toekomstige Generaties, het Louis Bolk Instituut en Sounds of Change. De Ombudspersoon voor Toekomstige Generaties nam de deelnemers mee in zijn dagelijkse werk. Hoe behartig je de belangen van toekomstige generaties? Hoe krijg je het lange termijn denken op de voorgrond in een wereld die floreert op korte termijn agenda’s en belangen? Via onze inleefoefening creëerden de deelnemers ook hun mooist mogelijke toekomstbeeld. Het was een inspirerende middag met mooie gesprekken en wederzijdse uitwisseling. Bekijk de foto’s en het verslag voor een impressie van de interacties:

Lees meer over het Triodos Foundation evenement Natuurlijk Verbonden