Ooit was jij de toekomstige generatie

Wat laat jij achter aan de generaties die na jou komen? Voor wie laat jij wat achter? Door de belangen van toekomstige generaties mee te nemen in belangrijke beslissingen kunnen we een mooiere wereld achterlaten. De jongeren die betrokken zijn in het Lab hebben deze generaties een stem gegeven.

Door de video boodschap hopen zij anderen te inspireren om bewust te worden van de impact die de beslissingen van vandaag hebben op de kinderen van morgen. Bekijk in de video boodschap wat de toekomstige generatie jou te vertellen heeft.

Video boodschap: Ooit was jij de toekomstige generatie

De video boodschap is gemaakt door jongeren die meedoen in het Lab: Jaimy van Dijk, Isabeau Vel, Isold Kloppers, Sanne Ottenhof en Eddo Nemirovski.


Benieuwd wat jij kan nog meer kan doen? Bekijk onze Future Thinking Toolkit.