Ter ere van de kinderen

Wat als iedereen nadacht over wat het beste is voor de kinderen?

Er kwam een tijd dat de grootmoeders opmerkten dat er behoefte was om de leiders van het dorp te herinneren. Te herinneren aan de focus, van het goed van het dorp. Ze riepen de geesten en de voorouders op, ze riepen hun inzichten en leringen op, ze riepen de ongeboren generaties op en ze riepen de geest van het vuur op. Voedden het en ze verzorgden het, en namen dat vuur mee naar het midden van de besluitvormingskamer.

Om een belofte te maken:

Voor iedere actie, bij iedere gedachte en bij iedere beslissing die uitgaat vanuit deze raad, rekening te houden met het welzijn van het leven en al het leven dat nog komt, voor deze generatie en zeven toekomstige generaties.


Het zevende generatie principe.