Event: Zomeracademie 2020 Blend Your Future

Aan het einde van de zomer, als het werken bijna weer begint, staan we met Campus en Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel stil bij de waarde van werk.

‘Blend your future’ is het thema van de zomeracademie die van 20-25 augustus zal plaatsvinden op Landgoed Zonheuvel. Waarnemend Ombudspersoon Jan van de Venis zal vanuit het Lab Toekomstige Generaties een sessie leiden. Deze zal gaan over belangen meenemen van toekomstige generaties, hoe inheemse principes en natuurlijk leiderschap hierbij helpen en hoe we zien dat de rol van het recht hierin verandert. Daarbij neemt Jan bezoekers mee op reis: Back to the Future: Met een inleefoefening ga je mee terug naar je voorouders, 7 generaties terug, en daarna vooruit de toekomst in, 7 generaties vooruit: voor de mooist mogelijke toekomst.

Doe je mee? Maandag 24 augustus van 09:00-11:00. Geef je snel op!

Klik hier voor meer informatie of download het programma van de Zomeracademie Blend Your FutureDownload