Sustainable Global Leadership Academy

We kijken met het Lab Toekomstige Generaties terug op een zeer succesvolle Sustainable Global Leadership Academy. Deze ‘Academy’, bedoeld om meer te leren over Sustainable Leadership, was eigenlijk gepland als 5-daagse opleiding in september voor, bij en in samenwerking met onze partner Landgoed Zonheuvel. Vanwege het coronavirus kon dit fysiek niet doorgaan. Begin mei bedachten we: dat kan ook online! Via Zoom hebben we 10 prachtige sessies gehad. Sprekers waren o.a. Prinses Laurentien, Shlomo Shoham, de vml. Parlementair Commissaris voor Toekomstige Generaties van Israël en – vanuit het Lab – Prof. Tineke Lambooy en Jan van de Venis. 

Binnen een maand slaagden we er in een intergenerationele groep te bereiken en vast te houden, die inmiddels bijna 450 mensen groot is en via deze Facebook groep met elkaar verbonden blijft. 
We kijken uit naar verdere verdieping en uitwerking richting het najaar en zijn blij met dit mooie vervolg op onze samenwerking in 2019 in het project Brief aan de Toekomst dat in het najaar 2019 plaatsvond op het landgoed Zonheuvel.